Pričarajte si Pariz v malem in ustvarjajte s slaščičarskim chefom Tomijem Češkom!

Udeležite se slaščičarskih delavnic na Sladki Istri, kjer bo tančice skrivnosti priprave dveh prepoznavnih francoskih sladic odstiral Tomi Češek, glavni slaščičarski chef Zebra Patisseries, ki jo je gastronomski vodič Gault & Millau Slovenija okronal za najboljšo slaščičarno leta 2022.

Skupaj z udeleženci bo chef pripravljal éclairje in makrone.

Éclair je slaščica, pripravljena iz tako imenovanega »paljenega testa«, nadeva in glazure. So precej zahtevni za pripravo in veljajo za eno največjih mojstrovin slaščičarstva.

Makroni so pripravljeni s skrbno veščino, da ravno prav hrustajo, obogati pa jih polnilo iz aromatizirane kreme, ganaša ali marmelade. Te pisane sladke prigrizke si lahko privoščite za popoldansko malico ali kot sladico po večerji

Datum: sobota, 24. 9. 2022
Makroni: ob 10. uri
Éclairji: ob 14. uri

Čas trajanje delavnice: 90 min

Cena: 38,00 EUR na osebo na delavnico. Število mest je omejeno.

Nakup vstopnic v TIC Koper (Pretorska palača)